Varför Akso?

Vad tycker Aksos tidigare kunder

Det finns många saker att tänka på när ni bestämt er för att ta körkort. Övningsköra med bilskola, hemma eller kombinera? Har ni tänkt söka åldersdispens (körkort som 17 åring)? Blir det automat eller manuell? Vad ni än väljer så hjälper jag gärna till så att ni lyckas.


Då du väljer att ta ditt körkort är det viktigt att du trivs med din körlärare så att du får så mycket ut av din utbildning som möjligt. Jag lovar att jag kommer att göra mitt bästa så att du skall trivas och vara nöjd med din utbildning 

Ett lokalt företag som personligen ansvara för att vägen till friheten sker så enkelt och förmånligt som möjligt utifrån kundens behov.

Med över 15 års erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning ser jag fram emot att du skall få en så bra utbildning som möjligt. (bästa godkännings procenten i nejden i över 10 års tid)

Möjlighet till svensk talande teorilektioner virtuellt

Även möjligt att ta körkort med EL-bil (automatväxlad bil)

Nyaste simulatorn med 20 olika övningar att öva på ( att ansluta sig till motorväg ...  hos akso kommer du att utbildas i riskfyllda moment som t.ex att planera fullfölja och avbryta en omkörning i olika miljöer.

konkureskraftiga priser     good cheap fast    snabb enkelt och förmånligtAnonym

Johtaja / Yritys

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

Anonym

Johtaja / Yritys

"Enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis."

Anonym

Johtaja / Yritys

"Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet."

Anonym

Johtaja / Yritys

"Quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum."