Varför Akso?
Ett lokalt företag som personligen ansvara för att vägen till friheten sker så enkelt och förmånligt som möjligt utifrån kundens behov.

Då du väljer att ta ditt körkort är det viktigt att du trivs med din körlärare så att du får så mycket ut av din utbildning som möjligt. 

Vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa så att du skall trivas och vara nöjd med din utbildning.

Modernaste undervisningsmetoderna

och undervisningsmedlen. ex dashcam som filmar trafiksituationerna. Sedan kan man gå igenom situationen med eleven vad som gick bra och hur man kan göra saker på ett säkrare sätt.

Nejdens grönaste bilskola.

Möjlighet att ta körkortet med en elbil vw id4 för att minska utsläppen. Bilen vald till världens bästa bil år 2021.

Även nyaste simulatorn med över 20 h olika övningar att öva på.
 En del saker är bättre att öva på i en simulator för att spara på naturen.

1500+ Nöjda kunder

Från feedbacken som samlats genom åren har största delen varit nöjda. Även du är välkommen! 

Läs mer längre ner på sidan vad kunder har sagt.

.

80%+ Bästa godkännings%

i Årtal har Akso haft bästa godkännings% i nejden.

Teorin när det passar dig via nätet

Även det med en svensktalande lärare. Virtuell teori alla vardagar lätt hem ifrån enligt din tidtabell. 

20 års erfarenhet

Med lång erfarenhet och kontinuerlig vidareutbildning ser vi fram emot att kunna ge dig en så bra utbildning som möjligt.

Simulatorkörning

Om du aldrig har kört bil förut kan det kännas skrämmande att direkt ge sig ut i trafiken. Att hantera bilen samtidigt som du skall ha koll på trafiken runt omkring kan vara utmanande. En körsimulator är ett perfekt sätt att öva bilhantering och trafikkunskap tryggt och säkerhet, och det passar för vem som helst.

Mångsidiga körlektioner som förbereder dig inför verkliga trafiksituationer.

Även personlig rådgivning i alla ärenden under utbildningens gång.

Föregångaren som andra följer efter.

Rasmus Korkea-Aho.

Om man vill ha den bästa trafikundervisningen i nejden är Akso trafikskola de självklara valet. Akso har en lång erfarenhet som lärare och hjälper en att bli en ansvarsfull och trygg förare. Man får också lära sig hur man kör ekonomiskt, och får möjligheten att göra halkövningarna på halkbana istället för på simulator. Det är unikt här i nejden och utvecklar en som förare oerhört mycket. Vid Akso trafikskola får man lära sig kunskaper som man har nytta för resten av livet.

Moa Löfbacka

Riktigt nöjd att jag valde att ta mitt körkort vid Akso trafikskola. Teori timmar med mycket bilder och filmer, intressanta körlektioner med mycket humor och skratt bland allt det 'tråkiga' seriösa! Positivt också att man endast har en och samma bilskolelärare. Rekommenderar varmt!

Anton Mehto

Riktigt nöjd med hela körundervisningen. Teorilektionerna gjordes intressanta genom konversationer och gruppövningar. Även roligt med bild-/filmmaterial från nejden. Körlektionerna kändes säkra och var roliga :)